کره شمالی برای مذاکره با آمریکا شرط گذاشت ترکیه به طرح نتانیاهو علیه غزه واکنش نشان داد یکی از رهبران جبهه مردمی فلسطین در لبنان ترور شد عارف: خبرنگاری با سختی‌های متعدد و متنوعی رو‌به‌رو است فریاد ترامپ بر سر نتانیاهو ۳۰ حمله پهپادی اوکراین به روسیه دفع شد (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) رژیم صهیونیستی مدعی شلیک ۲ پهپاد از سمت یمن شد (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) جایزه ۵۰ میلیون دلاری آمریکا برای بازداشت رئیس جمهور ونزوئلا ۱۰ هزار نفر از مردم سوریه از زمان سقوط حکومت بشار اسد کشته شدند (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) کابینه رژیم صهیونیستی با اشغالگری در غزه موافقت کرد (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) سقوط هواپیمای امداد در حومه پایتخت کنیا| ۶ نفر کشته شدند (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) آیا پوتین با زلنسکی دیدار می‌کند؟ تحریم‌های جدید آمریکا علیه ایران اعمال می‌شود (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) حماس: گسترش تجاوز علیه مردم فلسطین آسان نخواهد بود موافقت لبنان با خواسته‌های آمریکا | انحصار سلاح و استقرار ارتش در جنوب لبنان نتانیاهو: قصد سیطره کامل بر غزه را داریم امضای تفاهم‌نامه بین شورای عالی استان‌ها و مجمع شهرداران کلانشهر‌های کشور | هم‌افزایی برای استفاده بیشتر از ظرفیت شورا‌ها + فیلم زاکانی در مشهد: نظام مدیریتی شهری باید بازبینی شود | ۴۵۱ خانوار تهرانی همچنان در هتل اسکان دارند واکنش بی سابقه دولت جدید لبنان به اظهارات عراقچی عراقچی: جمهوری اسلامی ایران خواهان تشکیل نشست فوق‌العاده سازمان همکاری اسلامی جهت رسیدگی به وضعیت فاجعه‌بار غزه است رئیس سازمان اطلاعات سپاه در مشهد: ایران، صلح‌طلبِ جنگ‌بلد است | دشمن باید بداند اگر غلط زیادی بکند نقاط آسیب پذیری آن در سطح منطقه در اختیار ماست آیین بزرگداشت چهلمین روز شهادت سرلشکر شهید محمد کاظمی در مشهد (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) + فیلم پوتین و ترامپ به زودی دیدار خواهند کرد انتصاب احمدیان و شمخانی به عنوان نمایندگان رهبری در شورای دفاع رهبر معظم انقلاب، علی لاریجانی را به سمت نماینده رهبری در شورایعالی امنیت ملی منصوب کردند مراسم چهلم شهدای اقتدار در تهران (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) شهادت ۱۳ فلسطینی در حملات بامدادی رژیم صهیونیستی به غزه (۱۶ مرداد ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

سرلشکر باقری: نیرو‌های آمریکایی تعهد کتبی دادند اشتباهی وارد حریم سرزمینی ایران نشوند| امنیت پایدار در تنگه هرمز برقرار است

  • کد خبر: ۱۳۸۱۹۲
  • ۱۳ آذر ۱۴۰۱ - ۱۶:۲۲
سرلشکر باقری: نیرو‌های آمریکایی تعهد کتبی دادند اشتباهی وارد حریم سرزمینی ایران نشوند| امنیت پایدار در تنگه هرمز برقرار است
رئیس ستادکل نیرو‌های مسلح با بیان اینکه با تلاش و مجاهدت نیروی دریایی سپاه امنیت کاملا پایداری در خلیج فارس و تنگه هرمز برقرار است، گفت: دشمنان می‌دانند اگر نیت و چشم‌داشتی به منافع ایران در خلیج فارس، سواحل، جزایر و سکو‌های نفتی داشته باشند با نیرو‌های قهرمان سپاه مواجه هستند.

به گزارش شهرآرانیوز، سرلشکر باقری رئیس ستاد کل نیرو‌های مسلح پس از بازدید از منطقه دوم نیروی دریایی سپاه و نمایشگاه دستاورد‌های دفاعی نیروی دریایی سپاه اظهار داشت: سالیان طولانی است که مسئولیت عملیاتی حفاظت از خلیج‌فارس و تنگه هرمز به‌عهده سپاه است که با تجربیات ارزشمندی که این نیروی دلاور از دوران دفاع مقدس و تامین امنیت خلیج فارس به دست آورده‌اند در این سال‌ها در حال توسعه توان و قدرت و ارتقای آمادگی هستند.

سرلشکر باقری افزود: نیروی دریایی سپاه امروز از نظر کمیت و کیفیت تولید شناور‌های رزمی و موشک‌انداز و مین ریز و سایر انواع شناور‌های سطحی و موشک‌های برد بلند و نقطه‌زن دارای توانایی‌های بی‌نظیری است که قابل مقایسه با گذشته نیست و با تکیه این توان دفاعی توانسته از خلیج فارس به طور کامل محافظت کند.

رئیس ستاد کل نیرو‌های مسلح  گفت: دشمنان می‌دانند اگر نیت و چشم‌داشتی به منافع ایران در خلیج فارس، سواحل، جزایر و سکو‌های نفتی داشته باشند با نیرو‌های قهرمان سپاه مواجه هستند و در یکی دو موردی که نیرو‌های گشتی آمریکا به اشتباه به حریم سرزمینی ایران وارد شدند دستگیر و با عطوفت و ملایمت ایران آزاد شدند و تعهد کتبی دادند که تکرار نکنند و تا کنون تکرار هم نکرده‌اند.

سرلشکر باقری با بیان اینکه با تلاش و مجاهدت نیروی دریایی سپاه امنیت کاملا پایداری در خلیج فارس و تنگه هرمز برقرار است افزود: ارزیابی امروز ما هم موید این است که نیرو‌های سپاه با روحیه عالی و با قدرت از این منطقه محافظت می‌کنند.

وی پس از بازدید از نمایشگاه دستاورد‌های دفاعی نیروی دریایی سپاه هم گفت: امروز از نمایشگاه طرح‌های تحقیقاتی و پژوهشی و خودکفایی نیروی دریایی سپاه بازدید کردیم، نمایشگاهی که نشان می‌دهد با مشارکت شرکت‌های دانش بنیان و دانشمندان کشورمان کار‌های ارزشمندی انجام شده است. برخی از طرح‌های ارائه شده در نمایشگاه به مرحله تولید رسیده وبرخی دیگر در مرحله تحقیق و پژوهش است. در این نمایشگاه نمونه‌های فراوانی از طرح‌های تحقیقاتی در حوزه دقت افزایی موشک‌ها و قدرت مین و موارد دیگر عرضه شده است.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->